Pete Finaaliin!


Onhan se varma.
Touko 4, 2008, 7:01
Filed under: Pete lätkän MM-finaaliin | Avainsanat:

Millä prossalla tää kone ei jatkanutkaan Kanadiaan suoraan, vaan jouduin jäädä hinaamaan tänne Franfurtiin yön yli. Hyvä case oli se, et Suomi pelas Saksaa vastaan tänään ja oli jotain duunaamista

Teollisuuskaupungin ensivaikutelma ei kyllä millään tapaa mairitellut antimillaan.Tehdas tehtaan jälkeen ja perusräkäisen steissin jälkeen jokimaisemaa, ohikulkevine toinen toistaan kamalimmilla proomuilla. Äidinkielen maikan mukaan liian pitkä lause, saleen.

Mieli muikeana kuitenkin kohti uusia elämyksiä, joita ensimmäisenä tarjoli kirpputori-marketit yhdistelmä. En o ennen nähny miten pyörän satula vaihtaa omistajaa parin minsan välein. Tunnelma oli kaikkiaan huoleton ja sen aisti myös kauppatavarasta. Lapaan jäi 2 paikallista bratwurstia yhteen Karjalaan vaihdettuna.

Matka alkoi aikaisin aamul ja oli pakko vetää päikkärit piskuisen puiston penkillä, Güntherin naapurissa. Jos kevätaurinko helottaa suoraan sun kuuppaan pari timmaa, ni millä prossal kotelo näyttää jättikatkaravulta?

Jyvä tähtäimessä oli kuitenkin asetettu illan peliä varten. Suomen debyyttimatsi näissä kisois ja Nahkahousuja vastaan. Kisapaikan luulis löytyvän helposti, mut tääl tuntuu olevan kaikki muut urkkalajit nurkan takana. Jens, Michael ja Oliver ovat euroakin kovempaa valuuttaa, mut kukas muistaa DC:n Olofin? tai i Sturmin?

Kiekko ei koskaan ole valloittanut entisten maailmanhallitsijoiden sydämiä muulla kuin kuin mestaruustasolla tai yksittäisilä voitoilla. Tämän takia Ice Bears ovat ehkä tunnetuin kiekkosakki Saksanmaalla.Vallitseva tilanne luonnollisest johti siihen, et täst mestast oli sukkavaikee löytää tonttii, mis tiirailis illan matsin. Onneks on spåra.

Siis niille, jotka osaa käyttää sitä. En tuntenut enää depression viiltävää kalmaa, kun italialainen raitiovaunu lähtikin vastakkaiseen suuntaan, mihin minut oli neuvottu. Turha laittaa vilkkua päälle, kun kärry on jo ojassa.

Muutaman polttarilauman jälkeen pakka kasaan ja suunta kylän ainoaan kiekkobaariin, jossa loppujen lopuksi oli enemmän suomalaisia kuin hakemiani, Besserwissereitä. Betsit pöytään vessassa random-tyypin kans ja eiku pöytä koreeex, mahdollisuus hävitä tölkki Leijonaa tai voittaa koko illan helahoito.

Kahden erittäin nuivan ja hakevan erän jälkeen Jellona-miehistö kuitenkin näytti kaapin paikan ja tylytti arjalaisia armotta, joten illan saldo oli mukavasti plussalla. Huomenna olis iha oikeesti jo aika päästä Kanadanhanhien seuraan, jotta pääsis oikeelle mantereelle petaamaan lippuja finaaliin. Mil prossal?

Mainokset

1 kommentti so far
Jätä kommentti

Ottaisin jo nuo Karjala-logot pois.

kommentti Kirjoittanut Minna
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: