Pete Finaaliin!


Pete siirtyi toiselle mantereelle!
Touko 5, 2008, 4:32
Filed under: Pete lätkän MM-finaaliin | Avainsanat: , ,

Ohan se varma, et eilisen jäljiltä ei ollut kovinkaan viriili olotila. Suomen 5-1voitto tuntu aamul 100- muna häviöltä, Frankfurtin ja ehkä Euroopan suurimmassa suihkutilassa. Tilannetta korjattiin parhaalla mahdollisella tavalla, pikaisesti.

Aivan järjettömän säädön jälkeen lentokentällä sain raahattua hanurini koneeseen viime hetkillä ja ilokseni huomasin, että pikku viilaamisella sain käyttööni koko kolmosen penkkirivin reilun seitsemän timman erikoiskokeen ajaksi.

Montrealissa vettä tuli kuin aisaa ja katukuva muistutti lähinnä aavekaupunkia. Lasinsirujen ja muiden jätöksien määrä ei viestittänyt paikallisesta vapusta, vaan Canadiensin edellisyön tappiosta ja kauden loppumisesta. Vallitseva atmosfääri oli lähinnä maanisdepressiivinen ja se huokui joka taholta.

Eiku hirveä sarvista ja Bell Centren hoodeille pokailee sakkii, mut oli harvinaisen vaikeeta päästä juttusille jengin kans. Parin puoliväkisinmakaamishaastattelun jälkeen selväksi tuli, että ne Kanukit jotka väittävät välittävänsä MM- kisoista, valehtelevat. Värityksiä riittää, mutta korvat heiluvat nii, et kintut o parikyt senttiä maanpinnasta.

Tää pvä meni lähinnä ihmetellessä ja jetlagia vastaan taistellessa, ehkä myös hieman opetellessa ranskaa. Aika hiljasta. Huominen olis vielä tarkotus tallustella näitä polkuja ja samalla katsastella tilannetta, miten saa kiikutettua itsensä 1200 km:n päähän Halifaxiin keskiviikkoon mennessä. Tidinz.

Se o toistasex siin ja huomenna palataan mm. Suomen mazin merkeissä astialle. HäpHäp.

Mainokset

5 kommenttia so far
Jätä kommentti

ei oikee toimi tää

kommentti Kirjoittanut sd

Lippu korkealla vaan, pidä yllä suomalaisten kunniaa. Ja varo pahoja kanadalaisia, ne on tunnettuja niiden vihaisuudesta.

kommentti Kirjoittanut Jonne-Jussi Ketonen

Kännivedot! ❤

kommentti Kirjoittanut Lande

Toi on sama mulkku joka vittuili Ruisrockissa! Toivottavasti et pääse finaliin!!!

kommentti Kirjoittanut Jouni Virtanen

Minusta virheitä tässä blogissa hieman, mutta se huomioni kiinnittyi, kun ajattelin kertoa sinulle, minä todella pidän siitä. Pidän tätä viestiä, ja subsribing RSS-syötteen.

kommentti Kirjoittanut dolce gabbana silmälasit
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: