Pete Finaaliin!


Montreal päivä 2

Ja mil prossal Heikelä soitti aamu yheltä yöllä, ku tääl vedetään unta koteloon. Olin iiihan kohmees, enkä juurikaan saanut suutani auki. Kerranki näin. Ikimuistettava hetki muuttui kuitenkin tuota pikaa tasaiseksi tuhinaksi. Aamul kasilt ylös ja nauttimaan kokonaisen croissantin aamiaiseksi. Avauduin, et mis o loppumämmit, ku maksoin koko brekusta ja taas mulle jäi hopee lapaan. Breaking news.

Aurinkoinen Montreal näytti täysin eri kaupungilta verrattuna edellispäivän helvetin esikartanoon. Alkupaletti näytti lupaavaltan päivän koitoksia varten, mutta turhaan, aivan turhaan. Lähdin siis etsimään kadonnutta Koivua siinä toivos, et pääsis ekana uutisoimaan Leijonien uudesta sentteristä, Hengailin vanhas satamas ja piti rykästä pari haastoa narulle, ni paikalle kurvas sininen golf-auto, sisällään rouva toinen jalka haudassa, joka alko mellastaa et tarvii olla lupa kuvata. No lupiahan oli vaik muille jakaa ja eiku ritolat.

Huhuilin Sakua joka paikasta, kuten aikoinaan Mustanaamiota Norjan vuonoilla. Loppupeleissä suuntasin klyyvarini kohti Jarry Parkia, jossa turvauduin kissakoiran pyynteettömään apuun. Mesta oli yllättävän tyhjä huomioiden sen, että poltin toistamiseen kahden päivän sisällä jättikatkarapuani. Näillä piuhoilla totesin sen vasta mennessäni iltasuihkuun, ennen kupillista hyvää ja ravitsevaa kamomillateetä.

Kyseinen puisto on urheilijan Mekka monine harrastusmahdollisuuksineen. Olipa pitkä sana. Mua kiinnosti lähinnä rullakiekkokaukalo, pikku- Intialaisten väsäämän krikettikentän takana. Sieltä löytykin pari patonkia, jotka päätiin haastaa rankkareille pikku vedon värittämänä.

Veto oli Karjala-tölkki vs Halifaxin matka. Eli jos voitan Alex kustantaa mut pääkallopaikalle. Itsekeskeisenä ja henxelit paukkuen menin soitellen sotaan ja kuinka ollakkaan, kippas kappas, kärsään tuli. Sinne meni Halifaxin lippu tuhkana tuuleen ja nöyryytyksen määrä oli messevä. Mitä tästä opin? En mitään! Toivottavasti Leijonat otti onkeensa Norja- mazista, vaik voittohan sielt loppupeleis irtos.

Kadonnut Saku kalvoi kuitenkin autistista mieltäni ja päätin jatkaa metskausta. Kirves oli jo puoliksi kaivossa, mut kelasin koittaa viel yhtä mestaa. Lähteeltä, jota en voi paljastaa sain faktaa, että Koivun poika makailee itäisellä Sherbrookilla, josta myös kävin hänet bustaamassa.

Tiistaina olis kiikarissa yhden miehen mobilisointi, kohteena kalasatama ja tuhansia kiekkofaneja, se miten äijän käy, selvii taas täältä. Oha se varma.

Mainokset

3 kommenttia so far
Jätä kommentti

Moi Tukka,

Koitahan pärjäillä ja muista säästää muutamia killinkejä meidän Lepsämän kanalaa varten!!

ps. pojille terkkuja

kommentti Kirjoittanut Katzu

Tää oli iha hyvä pätkä! Keep on going Pete!!
PS.mattijapetripetrijamattimattijapetripetrijamatti..

kommentti Kirjoittanut Wilja-Ilja

Toi loppuhan oli vallan mainio. Hyvä meinkinki sulla ja Leijonilla…

kommentti Kirjoittanut saunahaapanen
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: