Pete Finaaliin!


Täällä Halifax!!
Touko 7, 2008, 4:03
Filed under: Pete lätkän MM-finaaliin | Avainsanat: ,

Ohan se varma et aamul ku herään, ni Star Trekin Spock tuijottaa mua suoraan silmiin. Ennen ku ehin kissaa sanoo, ni se sädetti mut suoraan Halifaxiin. No ei tietenkään ytimeen, vaan lentokentälle, joka on jostain kumman syystä rempassa, ainoan kerran olemassaolonsa aikana, kun Nova Scotiaan valuu näin paljon ihmisiä..

Sain pummattuu kyydin hoodeille ja hemmetti, onpa mukavan näkönen pikkuruinen kaupunki. Lähinnä tuli mieleen leffa Me, myself & Irene ja Rhode Islandin lähiö. Paikallinen kalalla elävä kansa on über ystävällistä ja erittäin huomaavaisia, ainakin näin kisahumun alussa. Saa nähdä missä vaiheessa ääni muuttuu kellossa. Katua ylitettäessä autot pysähtyvät jo kaukaa, jalankulkijan vasta ajatellessa tien crossaamista. Pormestari kultainen avain kaulassaan lienee luvannut liikenneystävällisimmälle asukkaalle tontin ylämaalta, tavallaan kun ollaan Skotlannissa.

Hype ei luonnollisestikaan ole lähellekkään huippuaan, mutta tän päivän Can-Usa mazi antoi osviittaa siitä, mitä tuleman pitää. Jos kisojen elinkaari jatkuu samanlaisena, se ei tule saavuttamaan huippuansa ennen finaalia, mikä takaisi kaikkien aikojen MM-kisat. No näitähän on povattu aikaisemminkin, mutta nyt taikina nousee hyvää tahtia pyyhkeen alla. Oman kortensa kekoon tuo tietenkin upeasti pukeutuneet fanit, joista suomalaiset eivät tänäkään vuonna lukeudu ravintoketjun huipulle.

Vartti sinne, vartti tänne. Vanha klisee, joka toimii täällä kuin junan vessa. Olit mis tahansa kylässä, ni joka paikkaan on vartin matka. Siitä huolimatta haitaribussit sahaavat ahtaita, juuri pinnoitettuja katuja ahkerasti edestakas, kyydissään mielenkiinnolla turisteja tuijottavia paikallisia. Takseilla onkin kova kilpailu asiakkaista, joka ilmenee hotellien piccoloiden lahjomisella. Vartti, se o jämpti.

Jämpti on myös se, et meizi meinaa luikkii Slovakia- maziin ineen, keinolla millä hyvänsä. Se miten äijän käy, jää nähtäväksi. Ja mil prossal ei o mitään nähtävää. Häp häp.

Mainokset

3 kommenttia so far
Jätä kommentti

Voi jumantsuikka, aika reissulta näyttää!
Tekstiä ainakin näyttää tulevan vaivatta, toivottavasti lippujen puhuminenkaan ei tuota ongelmia!
Ainoa miinus löytyy asenteesta: Asiasi vaikuttavat olevan liian hyvin, jolloinka jää se perinteinen suomalainen vitutus uupumaan, joka taasen loisi tunnelmaa näin sivusta katsottuna! Joten toivottavasti loppureissuun saadaan mielenkiintoisia ”juonenkäänteitä”!

kommentti Kirjoittanut Maisteri

Mutsis o maisteri .Oiskohan aika, et keskittyisit ittees välil, alota vaik lukemalla päivän horoskooppi.

kommentti Kirjoittanut Pete

Hyvä pätkä ja meininki. Uimamaisterikin voisi avata ylänappinsa ja vetää kunnolla henkeä. Ihan sillai rennosti.

kommentti Kirjoittanut saunahaapanen
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: