Pete Finaaliin!


Halifaxissa alkaa tapahtua
Touko 8, 2008, 9:41
Filed under: jääkiekon mm-kisat, Pete lätkän MM-finaaliin | Avainsanat: ,

Ja millä prossalla aamu lähti käyntiin etsimällä. Nälkäkuoleman rajamailla, meizi vielä neuvottiin helvetistä itään, josta kuitenkin vertigoni avulla eksyin Cora’s- nimiseen mestaan ja nautin elämäni tähän mennessä maukkaimman aamiaisen, aistillisella tasolla. Mul oli hyvä kutina tästä päivästä.

Voittajatunnettani balsamoiden, päätin tehdä myös hilloo. Eilen vieraillessani kiekkohallin läheisyydessä, silmiini pisti eriväriset lippukauppiaat. Kelasin et ei tää nyt mitään ydinfysiikkaa oo, mut muutaman yrityksen jälkeen en saanu edes pestiä. Auto ojassa, vilkku päällä menin vielä kaupaamaan olemattomia taitojani ja säälistä sain koe-eläimen paikan.

4 lippua piti myydä tiettyyn hintaan ja oisin jatkos, mut vaan kax meni kaupax. Hinta oli kuitenki kohillaan myymissäni lipuis ja sain palkkiox tiketin Slovakia- matsiin. Oha se varma, ettei kukaan kato Suomen mazei ilman kahta Koivua. I was one short.

Uusi ukrainalainen ystäväni suostui ajalemaan hiukan vuokseni, vaikken siinä vaiheessa edes uhannut aseella. Sahakaupan kautta keskelle ei kenenkään- metsää, josta Koivu kyytiin, hophop. Tuli oli selkeesti kuskin hanurin alla, sillä paluumatka sujui puolessa ajassa menoon verrattuna.

Sain Koivun kiikutettua halliin ilman ongemii, mut 10 minuutin pelin jälkeen turvamiehet tuli kertoom et mul o liian pitkä. Kyse ei todellakaan ollut kalleuksista. 4 tuumaa o IIHF:n määritys pisimmälle mahdolliselle käytettävälle varrelle. Puolikas varsi olalla väijyin ehkä hieman skeptisenä Leijona- joukkuueen otteita Jotta voisin heittää epäilykseni helvetin kolmipäiselle koiralle, olihan mun pakko haastatella yhtä Leijonaa,,,

Mainokset

5 kommenttia so far
Jätä kommentti

Täytyy sanoa, että (en ole Nikula) Pete on kyllä pel’mies…

kommentti Kirjoittanut Ohra-Olli

Ei vittu Pete, sä oot äiä!
Raadiosta on tullu kuunneltua tätä sun keissiä ja nyt sitte päädyin tsiigaileen sun sivuja. Tosi komeesti sait tiketit kaupaks. KYllä uskon et äiä hoitaa vedon himaan. Keep rocking!

kommentti Kirjoittanut LordKhaos

No onhan se hienoa että kun lähestytään 30-40, niin aletaan matkailemaan. Ihanaa!!!! Hiusimplantinkin saa varmaan halvemmalla Kanadasta. Phfyiiiiiii

kommentti Kirjoittanut Minna

Naamasta noin turvonnu takapiiska myymässä jämälippuja. PARHAUTTA!

kommentti Kirjoittanut Minna

tu sä oot pete pauli jätkä! jätä nyt ne pelaajat jo rauhaan noilt sun typeriltä läpiltäs, näkeehän sen et niit ei vois vähempää kiinnostaa, ja lopeta rikun ja tunnan baittaus. sul on jo lippu finaaliin eli lopeta tän netin täyttäminen tolta sonnalta, rajansa kaikella.

kommentti Kirjoittanut tatti
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: