Pete Finaaliin!


Halifax päivä 3
Touko 9, 2008, 5:52
Filed under: Pete lätkän MM-finaaliin | Avainsanat: ,

Ja mil prossal ku o hyvät suunnitelmat päiväx, ni kaikki menee katolleen. Aamu lähti kyl kirkkaiden tähtien alla liikkeelle, ku menin pyörähtää Fat Dannyn kämpillä. Se kiskas kax perhepizaa tauluunsa siinä kun mä 3 slicea. Anyway, sil oli lepposa setti flaboja myytävänä ja tartti jeesii. Meitsi oli broke, 1+1=1, ay? Ehdin jo tuudittautua hyvänolon tunteeseen, ennen ku tiirasin pihalle.

Kalastajakaupungin aurinkoiset kadut olivat autioituneet ja muutama hassu fani-zombie nautti ydinlaskeumaa pisaroiden muodossa värittömältä taivaalta. Kaatosateessa oli astetta vaikeempaa myydä lippuja ei kenellekkään. Mittari näytti katkarapua ja koleus iski kuin korkeajännitys. Hokkarit naulaan tältä päivältä ja sisäpelikengät tassuihin.

Sain vessassa juhlaidean, raaputan arvasta itelleni lipun Kanadan matsiin tai voitan pelipaidan, soluttaudun Kanukki-faniksi ja hoidan itseni Quebeciin finaalilippu kiikarissa. Parin hassun pitcherin jälkeen ja ranne raaputtamisesta jäykkänä, laskeuduin vaaleanpunaisten elefanttien asuttamalta pilveltä. Tämä(kään) arpa ei voita. Tulipa puskista. Langenneena ja nöyränä poikana tajusin helvetin jäätyvän, ennen kuin voittaisin tässä pelissä.

Tää oli tuomiopäivä kaiken kaikkiaan. Suunnitelmat meni aivan päin sitä ja sai taas vaihteex todeta, ettei tää o ruusuilla tanssimista. Murphyn laki on siis todellakin olemassa. Vaikeuksien kautta voittoon ja uutta matoo koukkuun, on joku viisas aikoinaan todennut. Mut nyt o narinat naristu ja huomenna taas sata lasissa kohti uusia kommelluksia.

Mainokset

2 kommenttia so far
Jätä kommentti

Pää pystyyn Pete, hyvin sä vedät! Korkataas tuikku murheeseen ja aletaan viettää sitä humalaista viikonloppua!

-Terde

kommentti Kirjoittanut Vaenskae

[…] Halifax päivä 3 Ja mil prossal ku o hyvät suunnitelmat päiväx, ni kaikki menee katolleen. Aamu lähti kyl kirkkaiden tähtien alla […] […]

Päivitysilmoitus Kirjoittanut Top Posts « WordPress.com
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: