Pete Finaaliin!


Pitäis alkaa hoitaa massii!!

Erittäin asialliset yöunet alla pitkäst aikaa. Plääni tänään oli päästä kalastamaan, ei millään syvänmerenkalastusaluksella turistien kanssa, vaan oikeiden kala-Hannujen kans, massi tietenkin kiikarissa. BTW, turistialus oli täynnä, ku Norjan maajoukkue lähti hyiselle merelle. Näin ollen nokka lautalla ja dösällä kohti Fisherman’s Covea.

Onnikassa sain hyvää faktaa mestoista, mutta vastapalvelukseksi jouduin kuuntelemaan tarinat esi- isiä myöten. Mukava kaveri kaiken kaikkiaan, mut haisi ihan vehkeelle. Jäin kyydistä idyllisen pienen kylän kohdalla, jossa vallitsi hyvin lepposa tunnelma. Kapean tien molemmilla puolilla oli pieniä punaisia torppia, joiden isännät olivat aavalla jahdissa. Hummerijahdissa.

Luonnollisesti olin pakannut mukaan Karjala- tölkkejä, joilla lahjoisin itseni palkalliseen duuniin. Ohan se varma, et olin radikaalisti myöhässä. Äijät lähtee jahtaamaan saksiniekkoja joka aamu 5.30 ja palailee palttialallaa kolmen pintaan. Tein kuitenkin hieman tutkivaa journalismia, miten päästä aluksen kyytiin jokunen aamu ja tutustuin myös pyydettäviin kohteisiin.

Kävin hieman tiedustelemassa zarkkoja päästä hummerikuninkaaksi ja kuinka ollakkaan, seuraavalle päivälle oli luvattu niin kovaa tuulta, ettei ne halunnu mua jalkoihinsa pyörimään. Kuka haluis? Sunnuntaille sama homma, mil prossal? Loppupeleissä sain pummattua guru- Anthonyn numeron, jolle soitan lauantaina, et onx jakoo päästä kyytiin.

No, onnex ei menny ku koko päivä säätäessä, turhaan ja kun eläinhommissa pysytellään, ni seuraavaksi kamelit okulaareihin. Tääl nyt o pyöriny kaikennäköst sakkii, mut Dubai Mighty Camels pisti ehkä pikkusen öögaan, joten päätin kutsua muutaman niistä pikku visiitille. Kertokoon itestään ja samalla haastan yhden niist tuijotusskabaan, Quebec edelleen targettina. Startii tuijotukseen molemmilta oli kohtuuliinen, mut muutaman sekunnin jälkeen oli hopee jaossa. Jos kaveri tuijottaa sua pöllönsilmällä, ni ohan se varma et lähen lauluun.

Alkunaurun jälkeen tuli iiihan vähän juntti olotila, varsinkin ku selvis, et Andrew oli voittanut samalla trickillä joku 500 drinkkiä. Sponssivarasto on huvennut aikas olemattomiin ja finaaliin o vähän yli viikkoaikaa. Taitaa olla aika jättää vedot sikseen ja aika pelata kovilla panoksilla.

Mainokset

1 kommentti so far
Jätä kommentti

onnea matkaan. löysin tän vahingos, mut tuli hyvä mieli sun reissusta. ehjänä himaan.

kommentti Kirjoittanut mara
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: