Pete Finaaliin!


Mil prossal vettä Halifaxis??

Mil prossal tulee vettä taas kaatamalla, puhumattakaan kuuden tonnin bofoorista. Tän mestan sää vaihtelee enemmän ku vuoristoradal o korkeuseroja. Viikko takana kadonneen finaalipaikan metsästystä ja kaiken kaikkiaan hyvä meininki. Takaiskuja tippuu tasasen tappavan tahtiin ja jotenkin jaksaa uskoo, et niit positiivisii ois kans jaos jossain vaihees. Varmaan.

Tänään taas peruukki pyöri pääs nii, ettei eteensä nähny, toisaalta kukaan ei nähny muakaan. Soitin kalastaja- Hannulle, jota kävin eilen piirittämässä, se lupas soittaa takas ja ohan se varma et luuri o soinu minuutin välein sen toimesta. Ei kertaakaan. Se niistä hummereista. Tosin kuvioihin iski muutama muu hummeria muistuttava kaveri, ainakin väriltään, Witosketju.

Näin nää kaverit pari aikaa sit aurinkoisena päivänä, luomuravintolan pimeissä sisätiloissa, virkistävässä keinovalossa nauttimassa porkkanamehua ja ituja. Päästiin heti läppään ja ne pyys meitsii lauantai illax heidän kartanoonsa pyörähtämään ja vertailemaan, kuinka kukkasipulit tulisi istuttaa kevään tullen. Halusin myös puhua vapaastikasvattettavien kokolattiamattokanojen paremmista olosuhteista.

Saavuin mörön hanurissa sijaitsevalle villalle sateen piiskaamana ja ihan jäässä. Fyysisesti. Vein tuliaisix pari tölkkii Karjalaa ja lähinnä halusin mun kledjut kuivumaan ja kupillisen suurustettua kanakeittoa. Tarjolla oli Hassisen Kone, jota parikytpäinen, kurssilta ulos lentänyt poikakuoro veisas. Mut sit alko Lyyti kirjottaa. Keittiömestarilla oli pöytä koreena, kylmätilat pursuivat toinen toistaan houkettelevimilla juomillaan, kaikki tolpillaan olevat osoittautuivat erittäin mukavaiksi maanasukkaiksi ja fiilis oli ihan sikahyvä.

Tää oli niitä hetkiä, ku olis tehny mieli liittyä seuraan ja kirjotella sit pari viikkoa myöhemmin, mitä tapahtu. Jonkun muun kertomana. Mielenkiintoista porukkaa kerrassaan ja kokeneimmalla kaverilla o takanaan 28 peräkkäistä MM-kisaa. Patriotismi loistaa sädekehän lailla jokaisen kaalin päällä, jopa sen huonoo suomee puhuvan Vaasalaisen. Oikeita tyyppejä oikeella sialla.

Huomenis ois tiedos vähän analysointia joukkueista ja jos kaikki ei taas mee metsään, ni kiikutetaan James Bond- tyyppistä arvokasta tietoa joukkueenjohtajalle. Toivon saavani JJ:lta pientä jeesiä matkalla kohti Quebecia. Vannomatta paras. Huomen pitäs myös hoitaa ittensä maziin, ettei tää homma mee iha katolleen. Miten, jaa-a? Ohan se varma, et jotain o mieles.

Mainokset

1 kommentti so far
Jätä kommentti

Sorry vaan, mutta puhelimessa ei vaan ollu Anthony vaan joku sen kaveri. Pyys sun numeroa ja kun et antanu, piti varmaan häirikkönä. Soita nyt vittu sille uudestaan! Helvetin hyvä meininki.

kommentti Kirjoittanut Zippo
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: