Pete Finaaliin!


Tanssi jenkkien kanssa
Touko 12, 2008, 8:21
Filed under: Pete lätkän MM-finaaliin | Avainsanat: ,

Arvatkaa mitä tulee taivaalta? Tanssii Jenkkien kanssa nousi melkein ohi ylisuositun tanssiohjelman, puhumattakaan Räikkösen epäonnistumisesta, ku 10 pistettä jäi mertaan. Onnex ei rantaan. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoisisa koitoksia tarjonnut perussuomalainen sunnuntai, jossa tänään ollaan vuodatettu kirjaimellisesti verta ja hikeä, ehkä kyyneleitä, mutta lähinnä krokotiilin- sellaisia.

Suoritin tänään aimo annoksen tutkivaa journalismia, josta raporttini piti toimittaa eräälle ex- oranssitakkiselle kommentaattorille, joka ei kuitenkaan kiireistään huolimatta ehtinyt vastaanottamaan raporttiani. Kävin läpi muutamia Kanukki- faneja, yhden kiekko- analyytikon sekä tietenkin Don Cherryn, Hockey Night of canada juontajan. Hieman eriävien mielipiteiden valossa, oli vaikeaa rakentaa kultaiselle keskitielle siltoja eri suuntiin, joten päätin raporttini kysymysmerkkiin.

Aivosoluni tyhjyydessä, hakien ensimmäistä pariaan, sain vaihteex idean, Kaveri, joka yksinään tuijotti nekkailua, muistutti huomattavan paljon ystävääni Ekiä, josta minulla oli kuva mukana. Toimittajan akkreditointikortti suorastaan huus mun nimee ja Evander Holyfieldin avustuksella voisin yrittää kikkailla oikealle sen uudelle omistajalleen. Tuumasta toimeen ja lammas takasin karsinaan. Ennenku D ehti kissaa sanoa, olin jo matkalla hallille USA– maziin, toimittaja- statuksella. Pientä syylisyydentunnetta potien, annoin kuitenkin itselleni anteeksi, tähtäimessä oli kuitenkin kaupunki, jossa Mats Sundin aloitti NHL- uransa.

Nyt oltiin alueella, jossa pääs vaikuttaa vaikuttajiin. Vihdoinkin pääs puheväleihin kadonneen Koivun kans. Tosin hän, kuten Turussa sanotaan, oli virkapuku päällä, eikä Häntä viittinyt kauan viivytellä. Hän. Koivu oli erittäin positiivisella mielellä ja patonkikaupungin viikontakaiset murheet olivat jääneet historiaan, toistamiseen.

Ja kuinka ollakkaan, myöhästyneet äitienpäivätervehdykset täältä tasaqpuolisesti kaikille äideille. Oha se varma, et mitä tekee, ni kaikki tulee valovuoden myöhäs. Huomenis taas yritetää uida liiveihin, toivottavasti ei niihin oransseihin, mis o pilli.

Mainokset

3 kommenttia so far
Jätä kommentti

Mitä vidduu? Pitääkö huhu paikkansa että Pete on putkassa? Vai miks tääl ei oo uutta blogausta vielä? Tääl Jyväskyläs ootellaa joka aamu uusii Peten tarinoita. Jatka loppuun asti vaan!!

kommentti Kirjoittanut Jape

EI OLE REILUA että minä, joka olen Saku Koivun suuri fani en ole koskaan nähnyt häntä (vielä) livenä ja varmaan pyörtyisin jos niin käväisi, kun taas joku pummi saa nähä hänet noin vaan!! EPÄREILUA!! No mutta onnea matkaan vaan.

kommentti Kirjoittanut Saara

Hyvä pete utua putkeen…anna palaa täysillä loppuun,lykkyä pyttyyn,joensuusta.

kommentti Kirjoittanut Tanja
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: