Pete Finaaliin!


Media messiin Halifaxis!!
Touko 13, 2008, 15:58
Filed under: Pete lätkän MM-finaaliin | Avainsanat: , , , ,

Tänään piti tulla paketti ja ohan se varma, et varmaan jolleki tuli, muttei mulle. Venasin jonkun hotlan aulas kax timmaa turhaan ja sit leikkas kii. Menin Fat Dannyn huoneesen lukee lehtee ja sain juhlaidean. Tänään oon mediamoguli. Kartotin mahdollisuudet ja päädyin radioon. Aurinko paisto Halifaxissa pitkästä aikaa, mutta osuuko se risukasaan, onkin jo toinen juttu.

Aikaa säästäkseni koodasin paikalliseen Radio Rockiin. Matka oli aika pitkä, joten menin keppihevosella sinne. Ummikkona painelin matalaan, antennivoittoiseen tiilitaloon, jonka respassa suureksi hämmästyksekseni reissun ensimmäinen Irma hymyili mulle. Tosin vahingossa. Irma neuvo mut yläkertaan ja vähän aikaa odotettuani pääsin Tomin hellään huomaan Q104:sen studioon. Nopeat esittelyt, referoitu matkatarina ja mikki suuhun. Siinä kerroin reilulle sadalletuhannelle kuulijalle, mikä on homman nimi. Tom kiitteli yllättävästä vierailusta ja vastapalvelukseksi lupasin lähettää radioasemalle Karjalaa kotiuduttuani.

Fiilis oli hyvä parin matalapaineen keskustassa vietetyn hetken jälkeen ja painelin stadionille, kiikarissa lippu Kanada- peliin. Olin ehkä löytänyt keinon päästä ineen ilman lippua. Fiilistelin päivän korkeatasoista meininkiä, ku joku punatukkanen kundi bongas mut hallin edestä. Siis ei sillee. Kevin, joka oli 2 viikkoa sit alottanu paikallisessa Heraldissa oli kuullu mun läpät radiosta ja oli tullu hallin liepeille ettii mua. Osa turisteista ties mut ja osas sanoo, et enemmin tai myöhemmin ilmaannun hoodeille,

Punatukka halus tehä must jutun, kysyin et haluuxe potkut. Kundi bjuudas mulle kaffet, kyseli hässäkät ja lopux joku saksalainen fraulein tuli ja nappas kuvan. sen kamerastta tuli sinistä savua sen jälkeen. Jäin törröttää pihalle monttu auki, et mist nyt tuulee.Eihän siinä. En tajunnu koko koko juttua, niinku jotain muuta tajuisin, mut päivästä jäi aurinkoinen kuva.Auringonpimennys tosin iski. Kanada-matsin toisessa erässä ja kesti aina tappiin saakka.

Nyt ei muuta ku huomista painotuoretta artikkelia venaamaan, jonka päätoimittaja o kuitenkin ottanu opinto- oppaaksi, älkää koskaan tehkö tälläsist kavereist juttui. Kello o 12 ja valtakunnassa kaikki hyvin. Mil prossal se paketti tulee huomenna?

Mainokset

10 kommenttia so far
Jätä kommentti

Siellähän se juttu on: http://www.thechronicleherald.ca/Front/1055641.html

kommentti Kirjoittanut Turska

ei lehden lukijat oo oikein tykänny 😉

kommentti Kirjoittanut kanada

Hahahahha jätkä on jo kuuluisa ympäri maailmaa, kyllä sä sinne finaalii meet.

kommentti Kirjoittanut Mare

Jätkän blogi on iha sika hyvä! 😀 Taitaa suosikkeihi mennä

kommentti Kirjoittanut Taneli

Hyvät videot sentään,onnea kisaan ja
sisään menijöille tsemppiä!

kommentti Kirjoittanut Onneli

Suksi pummi vittuun.

kommentti Kirjoittanut Peten äiti

On sillä pokkaa !:DD Paras blogi pitkään aikaan!

kommentti Kirjoittanut torillatavataan

niin vitun hauska toi ku se kusettaa noit kanadalaisii

kommentti Kirjoittanut Luotsi

Kannustetaan eka leijonat finaaliin, sitten vasta jannu. Alkaa näyttää vaan hieman huonolta, kun Canada ja Venäjä tuntuu pelaavan helvetin hyvää kiekkoo.

kommentti Kirjoittanut Cänädä

[…] Media messiin Halifaxis!! Tänään piti tulla paketti ja ohan se varma, et varmaan jolleki tuli, muttei mulle. Venasin jonkun hotlan aulas kax […] […]

Päivitysilmoitus Kirjoittanut Top Posts « WordPress.com
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: